Wallnot

Gratis nyheder uden betalingsmur fra forsiden af danske aviser. Sidst opdateret: 25/10 11:18.

Privatlivspolitik for Wallnot

Wallnot er fuldstændig ligeglad med dit privatliv - selv om det sikkert er interessant nok for dig. Det betyder, at vi:

  • Ikke bruger cookies på siden - overhovedet
  • Ikke deler dine oplysninger med andre

Når du besøger Wallnot, logger sidens webserver din IP-adresse, hvilken browser, du benytter, og om du har fundet det, du ledte efter, eller der er sket en fejl. Disse data gemmes i op til 24 timer inden de slettes automatisk. Wallnot kigger ikke på disse data, med mindre vi har brug for at lave fejlsøgning på siden - det har vi heldigvis ikke haft brug for endnu, for det er meget kedeligt at lave sådan noget. Wallnot hverken kan eller vil sætte oplysninger om din IP-adresse og din browser i forbindelse med dig som person.

Hvis du liker/følger Wallnot på Facebook eller Twitter, skal du være opmærksom på at Facebook og Twitter er nogle usympatiske virksomheder, som gemmer et hav af data om dig, som de deler med andre usympatiske virksomheder, som vil have dine penge og opmærksomhed. Wallnot anbefaler at du sletter dine profiler på Facebook og Twitter.

Tag mig tilbage til forsiden

Wallnot giver dig overblik over artikler fra forsiderne af danske aviser, du kan læse uden abonnement. Med Wallnot slipper du for at klikke på artikler, du alligevel ikke må læse. Kontakt Wallnot.